Een schoon kinderdagverblijf voor uw scholieren!

Als het kinderdagverblijf en het schoonmaakbedrijf samen de mogelijkheden voor effectieve en efficiënte schoonmaak scheppen, kan ieder kinderdagverblijf binnen een acceptabel budget schoon en gezond zijn. Een plaats om trots op te zijn.

Schoonmaakkosten dubbel en dwars terugverdienen?

In veel kinderdagverblijven is het heel behoorlijk gesteld met de hygiëne. Maar vaak kan het nog beter, in veel gevallen met eenvoudige maatregelen die niet veel hoeven te kosten. Sterker nog, in een schoner gebouw slijten vloeren en andere materialen minder hard. Medewerkers en kinderen zijn gezonder en er is dus minder ziekteverzuim. Ouders zullen hun kinderen eerder naar een frisse en schone school sturen. Kortom, veel maatregelen zullen zich – op de lange duur –dubbel en dwars terugverdienen.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en kinderen en de professionaliteit van de organisatie.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon, per mail of via ons contactformulier.

Ook deze bedrijven hebben de weg naar Briljant Cleaning gevonden....

wij-werken-voor

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews