Opleveringsschoonmaak zwembaden

In samenwerking met bouwbedrijf Vaessen verzorgen wij de opleveringsschoonmaak van nieuw gebouwde zwembaden.

De schoonmaakwerkzaamheden bij oplevering van een zwembad dienen grondig volgens strenge richtlijnen uitgevoerd te worden. Een klus waar Briljant Cleaning de juiste mensen en de juiste benodigdheden voor in huis heeft, wij weten de juiste werkwijze te hanteren.

Bij oplevering geven wij een schoonmaakadvies af aan de klant. Dit advies is afgestemd met de leverancier van onze schoonmaakproducten. Iedere tegel behoeft een specifieke behandeling met geschikte schoonmaakproducten en dient behandeld te worden met het juiste materiaal.

In eerste instantie gaat het natuurlijk om de hygiëne, daarnaast wordt de levensduur van bijvoorbeeld de tegels in het zwembad verlengd door gebruik van de juiste producten en materialen. Briljant Cleaning maakt het zwembad schoon tot aan de eerste plons!

Neem gerust contact met ons op wanneer u hierover meer wenst te weten, wij staan voor u klaar met een briljant schoonmaakadvies.

Onze referenties zijn (vlnr) Sterrenbad Wassenaar, Zwembad Binnenzee Noordwijk, Het Noorderparkbad Amsterdam Oost, Zwembad de IJsselslag Zutphen.

Ook deze bedrijven hebben de weg naar Briljant Cleaning gevonden....

wij-werken-voor

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews