Streeploos-schoon-is-ons-motto

De zorg van uw schoonmaak in onze handen

Een schoon en verzorgde omgeving zorgt voor een prettig klimaat voor wonen en werken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca. Elke locatie behoeft een specifiek plan van aanpak. Samen komen wij tot helder schoonmaakplan.

Briljant Cleaning is een flexibel schoonmaakbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u geen last ondervindt van onze werkzaamheden en daarom zijn wij ook buiten kantoortijden beschikbaar. U kunt kiezen voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Onze schoonmakers leveren top kwaliteit en werken, waar mogelijk, met milieuvriendelijke producten.

Naast periodieke schoonmaakwerkzaamheden nemen wij, indien u dit wenst, de inkoop van uw schoonmaakproducten uit handen. Wij leveren alle dagelijkse schoonmaakproducten en toiletartikelen zoals luchtverfrissers, toiletpapier, handzeep en alle bijbehorende dispensers.

Briljant Cleaning heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf van de regio noemen.

Ook deze bedrijven hebben de weg naar Briljant Cleaning gevonden....

wij-werken-voor

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews