Streeploos-schoon-is-ons-motto

Specialistische schoonmaakdiensten

Als vervuiling niet meer verwijderd kan worden met de dagelijkse schoonmaak, is specialistische reiniging aan de orde. Briljant Cleaning verzorgt specialistische schoonmaakdiensten. Dit zijn extra schoonmaakwerkzaamheden waar u gebruik van kunt maken als aanvulling op het regulier schoonmaakonderhoud, of eenmalig uit kunt laten voeren.

Alle kennis, schoonmaakmiddelen en professionele materialen zijn in huis om elke specialistische schoonmaakklus tot in de puntjes te verzorgen.

Wand- en plafondreiniging
Tijdige en juiste reiniging kan eraan bijdragen dat schilderen of renovatie nog jaren uitgesteld kan worden.

Dakgoten leeghalen
Uw dakgoot heeft door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot.

Graffitiverwijdering
Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Dieptereiniging sanitair en grootkeukens
Schakel Briljant cleaning in ter aanvulling op uw HACCP-plan. Dieptereining van sanitair of gootkeukens voorziet in een gezonder werk- en leefklimaat, vergroot brandveiligheid, verhoogt de levensduur van apparatuur, voorkomt ongedierte en vereenvoudigt de dagelijkse schoonmaak.

Tapijt- en vloerreiniging
Verzorging van uw vloer en tapijt vraagt planmatig onderhoud, afgestemd op het soort vloer en de mate van gebruik. U kunt bij ons terecht voor tapijtreiniging en de reinigng van andere type vloeren zoals parket of natuursteen.

Onderhoud parkeerterreinen en garages
Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het onderhoud van parkeergarages. Wij zorgen ervoor dat uw parkeergarage weer als nieuw is. Denk hierbij aan het reinigen en coaten van vloeren, wanden en trappenhuizen.

Schoonmaken koepels en lichtstraten.
Om te genieten van de extra lichtopbrengst van koepels en lichtstraten is periodieke schoonmaak geen overbodige luxe. Vervuild glas levert al snel 5% tot 7% lichtverlies op. Wij wassen niet enkel het glas , ook de omlijstingen worden volledig mee gereinigd.

Contact met Briljant Cleaning

Wenst u meer informatie over bovenstaande? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon (0252-347293) of via ons contactformulier.

Ook deze bedrijven hebben de weg naar Briljant Cleaning gevonden....

wij-werken-voor

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews