Diensten

Schoonmaak

Schoonmaak
Een schoon en verzorgde omgeving zorgt voor een prettig klimaat voor wonen en werken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk.

Lees meer

Sportverenigingen

Sportverenigingen
Zoekt u een schoonmaakbedrijf die ook buiten uw openingstijden uw kantine, kleedkamers en doucheruimten komt schoonmaken. Ons schoonmaakpersoneel is zeer flexibel inzetbaar waardoor u en uw bezoekers geen hinder ondervinden van de schoonwerkzaamheden.

Lees meer

Horeca

Horeca
Na een druk bezoek de volgende dag weer aan het werk in uw schone horecagelegenheid. De schoonmaak van uw horecagelegenheid zal uitgevoerd worden voordat uw gasten binnenkomen of nadat ze zijn vertrokken. Wij zorgen voor de schoonmaak zodat u zich kunt concentreren op het ontvangen van uw gasten.

Lees meer

Kantoren en bedrijfspanden

Kantoren en bedrijfspanden
Bent u op zoek naar een betrouwbaar professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonhouden van uw bedrijfspand en/of kantoor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers prettig kunnen werken en uw bezoekers zich welkom voelen.

Lees meer

Kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven
Kinderen over een schone vloer laten kruipen en gebruik laten maken van hygiënisch sanitair dat kunt u aan ons overlaten. Wij gaan grondig en secuur te werk zodat uw kinderen in een schone omgeving kunnen leren en spelen.

Lees meer

Scholen

Scholen
Schoonmaken op een school moet extra grondig gebeuren. Met onze efficiënte schoonmaakprogramma’s leveren wij hiervoor de juiste schoonmaak. Wij leveren maatwerk, zijn flexibel, leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw leerlingen in een schone leeromgeving kunnen presteren.

Lees meer

Winkels en tuincentra

Winkels en tuincentra
Een ondernemer wil ondernemen en zich vooral niet druk maken over de schoonmaak. Met een passend schoonmaakprogramma die wij in overleg met u samenstellen zorgen wij graag voor een betaalbare efficiënte schoonmaak voor uw pand zodat u als zelfstandig ondernemer bezig kunt houden met uw core business.

Lees meer

Appartementen-complexen / VvE

Appartementen-complexen / VvE
Wij maken graag in overleg met u een schoonmaakprogramma op maat. Wij zorgen ervoor dat uw entree een visitekaartje is voor uw appartementencomplex. Ook kunt u gebruik maken van onze specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het laten schrobben van een stenen vloer, de glasbewassing of het verwijderen van graffiti. Uw schoonmaak is onze zorg.

Lees meer

Opleverings-schoonmaak

Opleverings-schoonmaak
Heeft u een nieuwbouwpand, een pand dat verbouwd is, of wilt u uw pand of woning voor of na een verhuizing éénmalig grondig laten schoonmaken. Met onze ervaren vakkundige medewerkers, de juist apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij ervoor dat u pand of woning weer optimaal schoon is.

Lees meer