Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden én voorkomen!

Het is vrijwel onmogelijk om een bedwants (ook bedbugs) te herkennen omdat u de beestjes waarschijnlijk nooit te zien heeft gekregen. Bedwantsen voeden zich voornamelijk s ’nachts als u slaapt en u merkt er vrijwel niets van wanneer u gebeten wordt. Op het moment dat u het merkt zitten de beestjes alweer verborgen in kleine scheuren en kieren. Alleen om te eten komen ze uit hun schuilplaats. Symptomen voor de aanwezigheid voor bedwantsen zijn; rode huid, zwellingen, jeuk, kleine rode vlekjes op uw matras, lakens en/of kussen en zwarte uitwerpselen in en rondom het bed.

Schakel een professional in

Mocht u het vermoeden hebben dat er bedwantsen aanwezig zijn dan kunt u het beste de ruimte waar de bedwantsen zich bevinden zoveel mogelijk isoleren en geen spullen verplaatsen. Zo blijft kans op verspreiding het kleinst. Bedwantsen verspreiden zich snel en makkelijk en zijn lastig te ontdekken en te bestrijden. De beste manier om van bedwantsen af te komen is door professioneel bedrijf in te schakelen.

Wij zijn zo’n professioneel bedrijf en helpen u graag van bedwantsen en ander ongedierte af. Omdat chemische bestrijdingsmiddelen zijn niet toereikend om bedwantsen te bestrijden, bestrijden wij de bedwantsen door middel van een hittebehandeling.

Hittebehandeling garandeert 100% effectiviteit na één behandeling

Het bestrijden van bedwantsen door middel van een hittehandeling voeren wij uit met name bij particulieren of bedrijven met mensen die hun bedrijf gebruiken, bezoeken of erin overnachten zoals onder andere;

  • Hotels
  • Scholen
  • Verzorgingshuizen
  • Openbaar vervoer

Als u enkele of meerdere symptomen herkent en vermoedt u dat u last heeft van bedwantsen dan adviseren wij u om niet langer te wachten en snel contact met ons op te nemen.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en hebben de beschikking over de nieuwste methodes. Wij bieden u zowel een effectieve preventieve als een gerichte bestrijding aan, veilig voor uw gezin, veilig voor uw gasten, huisdieren en meubilair. Wij weten precies waar de bedwantsen zich verstoppen en nemen alle plekken mee in de behandeling.

Contact met Briljant Cleaning

Wenst u meer informatie over bovenstaande? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon (0252-347293) of via ons contactformulier.

Heeft u een vraag?

Stel deze via onderstaand formulier.