Glasbewassing

De glazenwasser lapt uw vuile ramen

Schone ramen geven een woonhuis of bedrijfspand meer uitstraling. Briljant Cleaning wast uw ramen altijd streeploos schoon. Glasbewassing kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Glazenwassen doen wij op de traditionele manier; de glazenwasser voorzien van zijn nimmer dienstweigerende houten ladder, emmer, spons en zeem maar ook met een telescopisch glasbewassingssysteem ook wel tuckerpole genoemd.

Voordelen professionele glasbewassing

Doordat wij tot 15 meter hoogte kunnen glazenwassen, worden onbereikbare ramen ineens bereikbaar. Door het gebruik van osmosewater droogt uw glas netjes op. Uw woning of bedrijfspand ziet er weer prachtig uit en de ramen zullen meer licht doorlaten. Ook het vuil tussen de richels en op uw kozijnen wordt weggespoeld, u kunt rekenen op een grondige schoonmaak. Periodieke glasbewassing heeft bovendien een positief effect op de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Tip voor uw nieuwbouwwoning

Het komt regelmatig voor dat bij oplevering de ramen beschadigd zijn. Het is daarom verstandig uw ramen zo spoedig mogelijk te laten wassen, zo kunt u schade tijdig constateren.

Briljant Cleaning verzorgt periodieke glasbewassing voor particulieren, bedrijven of VVE’s van appartementencomplexen.

Heldere afspraken

Voor de uitgevoerde glasbewassingen ontvangt u, indien u beschikt over een mailadres,  een digitale factuur. Zodoende hoeft u geen cash in huis te hebben en heeft u een duidelijk inzicht in de kosten. In het kader van zekerheid en vertrouwen is het goed te weten dat u de medewerkers van Briljant Cleaning tijdens de uitvoering van de glasbewassingsactiviteiten altijd kunt herkennen aan een donkerblauw tenue met het logo van Briljant Cleaning.

Let op!

Het komt helaas nog weleens voor dat malafide glazenwassers zich voor doen als uw eigen glazenwasser Briljant Cleaning. Laat u daarom nooit verleiden om cash af te rekenen.

Contact met Briljant Cleaning

Wenst u meer informatie over bovenstaande? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon (0252-347293) of via ons contactformulier.

Heeft u een vraag?

Stel deze via onderstaand formulier.