Ongediertebestrijding

Laat ongedierte door ons bestrijden!

Heeft u (over)last van ongedierte of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Briljant plaagdierbeheersing houdt zich vooral bezig met het voorkomen, bestrijden én weren van de volgende plaagdieren:

Muizen

Bedwantsen

Spinnen

Kakkerlakken

Last van spinnen? Spin bestrijding met Spin-Control!

In een gemiddeld huis dat geregeld schoongemaakt wordt, kruipen gemiddeld 1500 spinnen. Spinnen kunnen veel overlast veroorzaken door spinrag, uitwerpselen en spinneneitjes die uit zullen komen. Met name in nieuwbouwwijken of kantoorgebieden waar weinig bomen en vogels zijn is een spinnenplaag al snel een feit. De oplossing voor het tegengaan van het spinnenprobleem, spinnenoverlast en spinnenwebben is onze spin-control.

Spinbestrijding bij spinnenoverlast

Spinbestrijding bij spinnenoverlast is een kwestie van verjagen met een milieuvriendelijk product. Briljant Cleaning zorgt ervoor dat de oppervlakte waarop de spin zijn web maakt een onaantrekkelijke plek wordt. De spin is verjaagd en blijft gemiddeld 3-6 maanden weg.

Ongedierte onder controle

Het is aan te raden onze spin-control 2x per jaar in te schakelen. In het voorjaar en het najaar. Zo houdt u een eventuele spinnenplaag onder controle.

Meer informatie vindt u op www.spin-control.nl

Heeft u een vraag?

Stel deze via onderstaand formulier.