Schoonmaak

De zorg van uw schoonmaak in onze handen

Een schoon en verzorgde omgeving zorgt voor een prettig klimaat voor wonen en werken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerk. Wij werken in onder andere kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca. Elke locatie behoeft een specifiek plan van aanpak. Samen komen wij tot een helder schoonmaakplan rekening houdend met uw wensen en budget.

Briljant Cleaning is een flexibel schoonmaakbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u geen last ondervindt van onze werkzaamheden en zijn daarom ook buiten kantoortijden beschikbaar. U kunt kiezen voor dagelijkse, wekelijkse, of maandelijkse schoonmaak en/of glasbewassing. Onze schoonmakers leveren top kwaliteit en werken, waar mogelijk, met milieuvriendelijke producten.

Naast periodieke schoonmaakwerkzaamheden nemen wij, indien u dit wenst, de inkoop van uw schoonmaakproducten uit handen. Wij leveren alle dagelijkse schoonmaakproducten en toiletartikelen zoals luchtverfrissers, toiletpapier, handzeep en alle bijbehorende dispensers.

Briljant Cleaning heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf van de regio noemen.

Wij zijn onder andere werkzaam voor: