Kinderdagverblijven

Schoonmaak-featured

Een schoon kinderdagverblijf voor uw kinderen!

Graag bespreken we in overleg met u de mogelijkheden voor een effectieve en efficiënte schoonmaak binnen een acceptabel budget voor uw kinderdagverblijf. Het schoonmaken van een kinderdagverblijf vereist de nodige kennis en kunde en daarover beschikken wij. Ook voor ons is het belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een gezonde omgeving. Wij willen er dan ook graag voor zorgen dat de kinderen van uw kinderdagverblijf op een schone vloer kunnen kruipen en spelen en gebruik kunnen maken van schoon sanitair. Met het juiste materiaal en juiste schoonmaakmiddelen komen wij graag de schoonmaak bij u verzorgen.

Schoonmaakkosten dubbel en dwars terugverdienen?

In veel kinderdagverblijven is het heel behoorlijk gesteld met de hygiëne. Maar vaak kan het nog beter, in veel gevallen met eenvoudige maatregelen die niet veel hoeven te kosten. Sterker nog, in een schoner gebouw slijten vloeren en andere materialen minder hard. Medewerkers en kinderen zijn gezonder en er is dus minder ziekteverzuim. Ouders zullen hun kinderen eerder naar een frisse en schone school sturen. Kortom, veel maatregelen zullen zich – op de lange duur –dubbel en dwars terugverdienen.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en kinderen en de professionaliteit van de organisatie.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon, per mail of via ons contactformulier.