Opleverings-schoonmaak

foto 31b

Opleveringsschoonmaak, de juiste basis voor een ‘nulbeurt’

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden bezemschoon opgeleverd maar daarmee zijn ze nog niet geschikt voor gebruik. Briljant Cleaning verzorgt de opleveringsschoonmaak of nulbeurt om ervoor te zorgen dat ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, trappenhuizen en liften echt schoon en leefbaar zijn.

De schoonmaak voor oplevering kan uiteenlopen van appartement tot zwembad. Opleveringsschoonmaak is ook ideaal bij woning- of bedrijfsverhuizing.

Met een opleveringsschoonmaak of nulbeurt door Briljant Cleaning bent u verzekerd van een professionele aanpak en heeft u een goed uitgangspunt voor de start van de reguliere en/of periodieke schoonmaakwerkzaamheden, die uiteraard ook door Briljant Cleaning uitgevoerd kunnen worden.

Opleveringsschoonmaak verzorgen wij voor o.a. projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Opleveringsschoonmaak van (nieuwbouw)woningen

Nieuwbouwwoningen, gerenoveerde woningen of een woning die verbouwd is zijn dikwijls nog niet geschikt voor bewoning daarom komen wij graag een opleveringsschoonmaak bij u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat de ramen, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, keuken, trappenhuizen en liften echt schoon en leefbaar zijn.

Bent u van plan uw woning te verkopen of te verhuren, heeft u een woning gekocht of gehuurd. Ook voor het schoonmaken van woningen die verkoop- of verhuurklaar gemaakt moeten worden kunt u bij ons terecht.

Wij regelen het graag en goed. Met een door ons uitgevoerde opleveringsschoonmaak of nulbeurt bent u verzekerd van een professionele aanpak en heeft u een goed uitgangspunt voor de start van de reguliere en/of periodieke schoonmaakwerkzaamheden die uiteraard ook door ons verzorgd kunnen worden. Opleveringsschoonmaak verzorgen wij onder andere voor particulieren, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Opleveringsschoonmaak van zwembaden

In samenwerking met bouwbedrijf Vaessen verzorgen wij de opleveringsschoonmaak van nieuw gebouwde zwembaden.

De schoonmaakwerkzaamheden bij oplevering van een zwembad dienen grondig volgens strenge richtlijnen uitgevoerd te worden. Een klus waar Briljant Cleaning de juiste mensen en de juiste benodigdheden voor in huis heeft, wij weten de juiste werkwijze te hanteren.

Bij oplevering geven wij een schoonmaakadvies af aan de klant. Dit advies is afgestemd met de leverancier van onze schoonmaakproducten. Iedere tegel behoeft een specifieke behandeling met geschikte schoonmaakproducten en dient behandeld te worden met het juiste materiaal.

In eerste instantie gaat het natuurlijk om de hygiëne, daarnaast wordt de levensduur van bijvoorbeeld de tegels in het zwembad verlengd door gebruik van de juiste producten en materialen. Briljant Cleaning maakt het zwembad schoon tot aan de eerste plons! En mocht na heel veel genomen plonzen blijken dat uw zwembad weer een opfrisbeurt kan gebruiken omdat na verloop van tijd de tegels en voegen toch vervuild zijn door organische resten zoals huidvetten, inloopvervuiling en residuen van dagelijkse schoonmaak, dan komen wij graag bij u langs om een dieptereiniging uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op wanneer u hierover meer wenst te weten, wij staan voor u klaar met een briljant schoonmaakadvies.

Onze referenties zijn Sterrenbad Wassenaar, Zwembad Binnenzee Noordwijk, Het Noorderparkbad Amsterdam Oost, Zwembad de IJsselslag Zutphen.