Scholen

IMG_1671

Een schone school voor uw scholieren!

Bij het kiezen van een school speelt de totale beleving van een school een belangrijke rol bij de schoolkeuze. Dat een school schoon is is daar een heel belangrijk onderdeel van. Ouders zullen hun kinderen eerder naar een frisse en schone school laten gaan. Kortom, een goed georganiseerde schoonmaak, zal zich op de lange duur dubbel en dwars terugverdienen. Omdat de schoonmaakbehoefte niet altijd van tevoren vast te leggen is of te voorzien zullen wij regelmatig met u overleggen. Zo kunnen we de schoonmaak afstemmen op uw behoefte en aan de processen binnen uw school.

Schoonmaakkosten dubbel en dwars terugverdienen?

In veel scholen is het heel behoorlijk gesteld met de hygiëne. Maar vaak kan het nog beter, in veel gevallen met eenvoudige maatregelen die niet veel hoeven te kosten. Sterker nog, in een schoner gebouw slijten vloeren en andere materialen minder hard. Leerkrachten en leerlingen zijn gezonder en er is dus minder ziekteverzuim. Ouders zullen hun kinderen eerder naar een frisse en schone school sturen. Kortom, veel maatregelen zullen zich – op de lange duur –dubbel en dwars terugverdienen.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon, per mail of via ons contactformulier.