Sportverenigingen

MHCV sportveld scorebord

Clubhuizen, sportverenigingen en sportscholen

Een schone sportomgeving stimuleert!

Op een schone sportclub is het fijner sporten en leuker wedstrijden kijken. Een schone sportomgeving stimuleert! Of het nu gaat om prestatie, recreatie of alleen lekker trainen, een schone omgeving stimuleert iedereen om op zijn/haar niveau het onderste uit de kan te halen. Als sportvereniging wilt u toch ook dat uw leden zich in een schone kleedkamer kunnen omkleden en douchen! Daarnaast bent u een goede gastheer voor bezoekers.

Schoon is niet van zelfsprekend

Wij kunnen u een totaalpakket aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden bieden of het nu gaat om reguliere schoonmaak van de kantine, het clubhuis of het schoonmaken van kleedkamers.

Iedere omgeving vraagt een specifieke aanpak. Hierbij is flexibiliteit en communicatie van groot belang! Voordat wij starten, zullen wij goede afspraken met u maken over wat schoon moet en wat schoon voor u betekent. Hierop zullen wij het werkprogramma en de frequentie afstemmen, hierbij natuurlijk ook rekening houdend met uw budget.

Wij kunnen u een totaalpakket aan schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden bieden of het gaat om reguliere schoonmaak, schoonmaak van kleedkamers en doucheruimten, het onderhouden van de vloeren of de glasbewassing.

Tevens kunnen wij dagelijks u keuken en keukenapparatuur reinigen. Zo blijft uw materiaal in goede staat en goed onderhoud is ook belangrijk om voedselbesmetting te voorkomen. Aan hygiëne moet je in alle keukenruimten hoge eisen stellen.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon, per mail of via ons contactformulier.