Winkels en tuincentra

Schoonmaak-featured

Schoonmaak van winkels en tuincentra

Een schone winkel leidt tot een betere omzet en zorgt voor een prettige werkomgeving van uw personeel. Van het aanvegen van uw parkeerterrein, het schoonmaken van de toiletten tot het verzorgen van de glasbewassing wij kunnen u een compleet schoonmaakpakket bieden.

Schoon nodigt uit

De mate van schoonheid van een winkel, etalage of showroom heeft direct invloed op het potentiële koopgedrag van een consument. Briljant Cleaning zorgt voor een schone en representatieve winkel en dat draagt positief bij aan de kwaliteitsbeleving van uw bezoeker.

Vanzelfsprekend schoon

Schoon is vanzelfsprekend, dat vinden uw medewerkers en uw klanten maar waarschijnlijk heeft u als ondernemer wel andere dingen aan uw hoofd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf voor de reguliere schoonmaak of een specialistische dienst voor uw winkel, schoonmaken is hetgeen waar wij goed in zijn en wij verzorgen de schoonmaak graag voor u. We stellen graag met u een schoonmaakprogramma op zodat wij aan de hand van uw wensen en type winkelpand kunnen zorgen voor de juiste uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden.

Ook kunt u ons inschakelen voor het uitvoeren van de schoonmaak naar aanleiding van een bedrijfsverhuizing. Met een door ons uitgevoerde opleveringsschoonmaak of nulbeurt bent u verzekerd van een professionele aanpak en heeft u een goed uitgangspunt voor de start van de reguliere en/of periodieke schoonmaakwerkzaamheden. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag meer informatie.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over bovenstaande, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon, per mail of via ons contactformulier.