Graffitiverwijdering

Graffitiverwijdering

Verwijdering van graffiti

De aanbrengers van deze (soms) kunstzinnige tekeningen op bakstenen- en betonnen muren zullen er anders over denken, maar graffiti wordt toch gezien als een vervuiling. Het kost jaarlijks heel veel tijd en geld om deze kunstuitingen te verwijderen. Omdat er kans bestaat dat de ondergrond van de muur blijvend beschadigd raakt, is het te zeerste aan te raden om de graffiti te laten verwijderen door een specialist met een expertise in graffitiverwijdering.

Methodes voor verwijdering

Briljant Cleaning gebruikt waar mogelijk een milieuvriendelijke methode voor de verwijdering van graffiti. Dit doen we met een hogedruk reiniging i.c.m. een biologisch afbreekbaar middel.

Mocht de graffiti echt hardnekkig zijn dan is er nog de optie om chemisch te reinigen. Dit is een wat snellere manier van reinigen maar tast het milieu aan en wordt alleen gebruikt indien er geen andere mogelijkheid is.

Preventieve beschermlaag

Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Contact met Briljant Cleaning

Wenst u meer informatie over bovenstaande? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Briljant Cleaning. Dit kan per telefoon (0252-347293) of via ons contactformulier.

Heeft u een vraag?

Stel deze via onderstaand formulier.