Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring

In 1987 zijn wij gestart met het uitvoeren van glasbewassing. Daarnaast zijn wij vanaf 1999 gespecialiseerd in dagelijkse schoonmaakdiensten.

Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen en werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Wij zijn in de omgeving Wassenaar, Leiden, Oegstgeest en Duin & Bollenstreek werkzaam en zijn gevestigd in Sassenheim. Met een team van vaste medewerkers levert Briljant Cleaning dagelijks kwaliteit met een hoogstaand serviceniveau.

Onze missie

Wij streven ernaar om telkens weer de kwaliteit te leveren die u van ons kunt verwachten. Onze ervaren schoonmakers leveren top kwaliteit en hebben kennis van zaken. Voor welke schoonmaakdienst wij ook bij u langskomen, u kunt rekenen op een blinkend resultaat.

Onze visie

Flexibiliteit en milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u geen last ondervindt van onze werkzaamheden en daarom zijn wij ook buiten kantoortijden beschikbaar. Wij werken zo veel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

Mocht u onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn,
laat het ons weten en we maken het in orde.

Neem contact op

Voor ons belangrijk

Ons doel is uw tevredenheid

  • Klant georiënteerd: We waarderen uw feedback en gebruiken deze voor verbetering en ontplooiing.
  • Milieuvriendelijk: We kiezen onze schoonmaakproducten met grootste zorg voor het milieu.
  • Innovatie: We zorgen dat ons personeel up-to-date blijft door hen te blijven trainen. Ook blijven we constant op de hoogte van eco-vriendelijke producten en technologieën.
  • Uitbreiding: We zijn altijd op zoek naar lange-termijn-relaties. Ook bedrijfsexpansie is voor ons belangrijk. Zowel in bedrijfsgroei als personeel.

Waarom voor Briljant Cleaning kiezen?

Wij mogen ons met recht hét schoonmaakbedrijf van de regio noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Ervaring
Briljant Cleaning heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf van de regio noemen.
Integrale dienstverlening
Naast periodieke schoonmaakwerkzaamheden nemen wij, indien u dit wenst, ook de inkoop van uw schoonmaakproducten uit handen.
Schoonmaakexperts
Onze ervaren schoonmakers leveren top kwaliteit en hebben kennis van zaken. Schoon écht schoon, daar staan wij voor!