Schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amstelveen voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Amstelveen noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Amstelveen. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Amstelveen

Schoonmaker in Amstelveen

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Amstelveen en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Amstelveen.

Schoonmaakdiensten in Amstelveen

Vloerreiniging in Amstelveen

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Amstelveen voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Amstelveen

Overige schoonmaakdiensten in Amstelveen

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op

Graffitiverwijdering in Amstelveen

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Amstelveen. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Amstelveen

Ongediertebestrijding in Amstelveen

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Amstelveen, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Amstelveen