Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Haag voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf in de buurt van Den Haag noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Den Haag. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Den Haag

Schoonmaker in Den Haag

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Den Haag en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Den Haag.

Schoonmaakdiensten in Den Haag

Vloerreiniging in Den Haag

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Den Haag voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Den Haag

Overige schoonmaakdiensten in Den Haag

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op

Graffitiverwijdering in Den Haag

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Den Haag. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Den Haag

Ongediertebestrijding in Den Haag

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Den Haag, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Den Haag