Schoonmaakbedrijf in Hoofddorp

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Hoofddorp noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Hoofddorp. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Hoofddorp

Schoonmaker in Hoofddorp

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Hoofddorp en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Hoofddorp.

Schoonmaakdiensten in Hoofddorp

Vloerreiniging in Hoofddorp

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Hoofddorp voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Hoofddorp

Overige schoonmaakdiensten in Hoofddorp

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op

Graffitiverwijdering in Hoofddorp

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Hoofddorp. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Hoofddorp

Ongediertebestrijding in Hoofddorp

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Hoofddorp, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Hoofddorp