Schoonmaakbedrijf in Leiden

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leiden voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Leiden noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Leiden. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Leiden

Glazenwasser in Leiden

Zoekt u een professionele glazenwasser in Leiden? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Leiden. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Leiden Glasbewassing

Schoonmaker in Leiden

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Leiden en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Leiden.

Schoonmaakdiensten in Leiden

Dakgoot leeghalen in Leiden

Ook in Leiden heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Leiden.

Dakgoot reinigen in Leiden

Graffitiverwijdering in Leiden

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Leiden. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Leiden

Vloerreiniging in Leiden

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Leiden voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Leiden

Ongediertebestrijding in Leiden

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Leiden, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Leiden

Overige schoonmaakdiensten in Leiden

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Leiden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op