Schoonmaakbedrijf in Lisse

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Lisse voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Lisse noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Lisse. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Lisse

Glazenwasser in Lisse

Zoekt u een professionele glazenwasser in Lisse? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Lisse. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in LIsse

Schoonmaker in Lisse

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Lisse en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Lisse.

Schoonmaakdiensten in Lisse

Vloerreiniging in Lisse

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Lisse voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Lisse

Dakgoot leeghalen in Lisse

Ook in Lisse heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Lisse.

Dakgoot reinigen in Lisse

Graffitiverwijdering in Lisse

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Lisse. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Lisse

Ongediertebestrijding in Lisse

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Lisse, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Lisse

Overige schoonmaakdiensten in Lisse

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Lisse? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op