Schoonmaakbedrijf in Noordwijk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Noordwijk voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Noordwijk noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Noordwijk. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Noordwijk

Schoonmaker in Noordwijk

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Noordwijk en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Noordwijk.

Schoonmaakdiensten in Noordwijk

Glazenwasser in Noordwijk

Zoekt u een professionele glazenwasser in Noordwijk? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Noordwijk. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Noordwijk

Dakgoot leeghalen in Noordwijk

Ook in Noordwijk heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Noordwijk.

Dakgoot reinigen in Noordwijk

Graffitiverwijdering in Noordwijk

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Noordwijk. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Noordwijk

Vloerreiniging in Noordwijk

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Noordwijk voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Noordwijk

Ongediertebestrijding in Noordwijk

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Noordwijk, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Noordwijk

Overige schoonmaakdiensten in Noordwijk

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Noordwijk? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op