Schoonmaakbedrijf in Noordwijkerhout

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Noordwijkerhout voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Noordwijkerhout noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Noordwijkerhout. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Noordwijkerhout

Glazenwasser in Noordwijkerhout

Zoekt u een professionele glazenwasser in Noordwijkerhout? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Noordwijkerhout. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Noordwijkerhout Glasbewassing

Schoonmaker in Noordwijkerhout

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Noordwijkerhout en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Noordwijkerhout.

Schoonmaakdiensten in Noordwijkerhout

Dakgoot leeghalen in Noordwijkerhout

Ook in Noordwijkerhout heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Noordwijkerhout.

Dakgoot reinigen in Noordwijkerhout

Graffitiverwijdering in Noordwijkerhout

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Noordwijkerhout. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Noordwijkerhout

Vloerreiniging in Noordwijkerhout

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Noordwijkerhout voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Noordwijkerhout

Ongediertebestrijding in Noordwijkerhout

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Noordwijkerhout, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Noordwijkerhout

Overige schoonmaakdiensten in Noordwijkerhout

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Noordwijkerhout? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op