Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Oegstgeest noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Oegstgeest. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Oegstgeest

Glazenwasser in Oegstgeest

Zoekt u een professionele glazenwasser in Oegstgeest? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Oegstgeest. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Oegstgeest Glasbewassing

Schoonmaker in Oegstgeest

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Oegstgeest en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Oegstgeest.

Schoonmaakdiensten in Oegstgeest

Vloerreiniging in Oegstgeest

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Oegstgeest voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Oegstgeest

Dakgoot leeghalen in Oegstgeest

Ook in Oegstgeest heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Oegstgeest.

Dakgoot reinigen in Oegstgeest

Graffitiverwijdering in Oegstgeest

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Oegstgeest. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Oegstgeest

Overige schoonmaakdiensten in Oegstgeest

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Oegstgeest? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op

Ongediertebestrijding in Oegstgeest

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Oegstgeest, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Oegstgeest