Schoonmaakbedrijf in Sassenheim

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Sassenheim voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Sassenheim noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Sassenheim. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Sassenheim

Glazenwasser in Sassenheim

Zoekt u een professionele glazenwasser in Sassenheim? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Sassenheim. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Sassenheim Glasbewassing

Schoonmaker in Sassenheim

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Sassenheim en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Sassenheim.

Schoonmaakdiensten in Sassenheim

Vloerreiniging in Sassenheim

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Sassenheim voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Sassenheim

Dakgoot leeghalen in Sassenheim

Ook in Sassenheim heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Sassenheim.

Dakgoot reinigen in Sassenheim

Graffitiverwijdering in Sassenheim

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Sassenheim. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Sassenheim

Overige schoonmaakdiensten in Sassenheim

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Sassenheim? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op

Ongediertebestrijding in Sassenheim

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Sassenheim, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Sassenheim