Schoonmaakbedrijf in Voorhout

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Voorhout voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Voorhout noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Voorhout. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Voorhout

Glazenwasser in Voorhout

Zoekt u een professionele glazenwasser in Voorhout? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Voorhout. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Voorhout

Schoonmaker in Voorhout

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Voorhout en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Voorhout.

Schoonmaakdiensten in Voorhout

Vloerreiniging in Voorhout

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Voorhout voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Voorhout

Dakgoot leeghalen in Voorhout

Ook in Voorhout heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Voorhout.

Dakgoot reinigen in Voorhout

Graffitiverwijdering in Voorhout

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Voorhout. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Voorhout

Ongediertebestrijding in Voorhout

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Voorhout, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Voorhout

Overige schoonmaakdiensten in Voorhout

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Voorhout? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op