Schoonmaakbedrijf in Wassenaar

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Wassenaar voor periodieke schoonmaakdiensten? Briljant Cleaning is al sinds 1999 actief in de regio en mag zich terecht hét schoonmaakbedrijf  in de buurt van Wassenaar noemen. Kiest u voor Briljant Cleaning, dan kiest u voor kwaliteit!

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging en het bestrijden van ongedierte in Wassenaar. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan particulieren, bedrijven, instellingen en appartementencomplexen. Wij werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Schoonmaakdiensten in Wassenaar

Glazenwasser in Wassenaar

Zoekt u een professionele glazenwasser in Wassenaar? Briljant Cleaning verzorgt al jaren periodieke glasbewassing in Wassenaar. En altijd streeploos schoon! Ook voor hoge onbereikbare ramen.

Glasbewassing in Wassenaar

Schoonmaker in Wassenaar

Briljant Cleaning is een schoonmaakbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Wassenaar en omgeving. Wij bieden een ruim pakket aan schoonmaakdiensten. Wij werken in o.a. kantoorgebouwen, woningen, winkelcentra, scholen, kinderdagverblijven en horeca in Wassenaar.

Schoonmaakdiensten in Wassenaar

Vloerreiniging in Wassenaar

Is uw vloer aan een grondige reiniging toe? Briljant Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van vloeren. Ook in Wassenaar voeren wij dit onderhoud regelmatig uit.

Vloerreiniging in Wassenaar

Dakgoot leeghalen in Wassenaar

Ook in Wassenaar heeft uw dakgoot door het jaar heen last van vallende bladeren en takken, mosgroei en vogelnesten. Dit kan zonder onderhoud leiden tot verzakking of lekkage. Wij reinigen uw dakgoot in Wassenaar.

Dakgoot reinigen in Wassenaar

Graffitiverwijdering in Wassenaar

Briljant Cleaning is specialist als het gaat om het verwijderen van aangebrachte graffiti in Wassenaar. Tevens kunnen wij een preventieve beschermlaag aanbrengen om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Graffitiverwijdering in Wassenaar

Ongediertebestrijding in Wassenaar

Heeft u (over)last van ongedierte in uw woning of pand in Wassenaar, of wilt u problemen met ongedierte voorkomen, belt u Briljant-ongediertebestrijding. Wij bestrijden onder andere muizenplagen, bedwantsen, spinnen en kakkerlakken.

Ongediertebestrijding in Wassenaar

Overige schoonmaakdiensten in Wassenaar

Heeft u een specifieke schoonmaakdienst nodig in Wassenaar? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met vrijwel elke schoonmaakklus van dienst zijn!

Neem contact op